Dry-Bag A/S

Dry-Bag A/S


DRY-BAG blev udviklet af firmaets grundlægger, Anders Bendt for snart 25 år siden. Gennem omfattende eksperimenter lykkedes det at skabe DRY-BAG som et effektivt middel mod fugt og kondens under internationale transporter.

DRY-BAG er et enestående og effektivt fugtbeskyttelsesmiddel, der udelukkende er produceret af miljøvenlige råvarer. DRY-BAG A/S er verden over kendt som producent af det effektive og økonomiske tørringsmiddel DRY-BAG, der i dag anvendes af verdens førende rederier og eksportører til fugtbeskyttelse af et stort spektrum af varetyper:

Fra kakaobønner til computere.

I de senere år har DRY-BAG A/S udvidet varesortimentet til også at omfatte andre former for lastbeskyttelses-produkter. I dag kan vi tilbyde et bredt sortiment af lastsikrings-produkter såsom luftsække, surringsbælter, kantbeskyttere og meget andet.
Alle vore produkter er af høj kvalitet og leveres til en særdeles konkurrencedygtig pris.

DRY-BAG A/S ligger i hjertet af Danmarks største kommercielle havn, Århus Havn.
Produktions- og lagerfaciliteterne ligger bogstaveligt talt et stenkast fra Danmarks travleste containerterminal. Denne beliggenhed sikrer en hurtig og effektiv ekspedition af ordrer til vort verdensomspændende kundenet.

Dry-Bag A/S, Sumatravej 6, DK-8000 Aarhus C, Denmark
Tel. +45 86 19 05 00 dry-bag@desiccant.com

Web by Buddig & Jugel